Η Άγκελα Μέρκελ αγαπάει τους άνδρες με…ωραία μάτια!

Μία διαφορετική διάσταση του εαυτού της έβγαλε το βράδυ της Πέμπτης, η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, μιλώντας στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Η Γερμανίδα καγκελάριος βρέθηκε στο θέατρο “Μαξίμ – Γκόρκι” στο Βερολίνο, προσκεκλημένη γυναικείου περιοδικού και απάντησε σε όσες ερωτήσεις της τέθηκαν.

Αναφερόμενη στον τρόπο και το χρόνο λήψης των αποφάσεών της στην καγκελαρία, τόνισε ότι δεν αρκέσκεται στις γρήγορες αποφάσεις, αλλά όταν αποφασίσει δεν χωρούν δεύτερες σκέψεις. “Τότε τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου”, δήλωσε και ανέφερε ότι η οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα ήταν μια ανάλογη διαδικασία.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα μιλήσει για το Θεό ή τον αντίπαλό της Πέερ Στάινμπρουκ διάλεξε το Θεό. Στο δίλημμα μεταξύ ανδρών και γυναικών επέλεξε τους πρώτους, ενώ όταν της ζητήθηκε να διαλέξει αν θα μιλήσει για την υπουργό Εργασίας Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν ή για την υπουργό για θέματα Οικογένειας, Κριστίνα Σρέντερ, απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια.

Παρόλ' αυτά τάχθηκε υπέρ της Κριστίνα Σρέντερ σε ό,τι αφορά το θέμα της ποσόστωσης συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις στελεχών επιχειρήσεων.

Η ίδια απάντησε ότι δεν είναι φεμινίστρια, ενώ σε ερώτηση για το σημείο, το οποίο βρίσκει γοητευτικό σε έναν άνδρα, απάντησε “τα όμορφα μάτια”, χωρίς να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, απογοητεύοντας τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν Μέρκελ, ήταν και η στάση της - όταν στέκεται με τα δάχτυλα των χεριών της ενωμένα μπροστά της. Η ίδια αρνήθηκε ότι την έχουν συμβουλεύσει για αυτό επικοινωνιολόγοι και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το ερώτημα είναι τι να κάνει κανείς με τα χέρια του”.

Απάντησε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι “μια σχετική αγάπη για την συμμετρία”.