Ποια είναι η κόρη του Αναστασιάδη που φέρεται να γνώριζε…

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η κόρη του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, Έλσα, το όνομα της οποίας φέρεται να φιγουράρει στη λίστα με τα 6.000 πρόσωπα που έβγαλαν 4 δισ. ευρώ από την Κύπρο λίγες μέρες πριν την πρώτη απόφαση του Eurogroup για κούρεμα.

Η Έλσα Αναστασιάδη – Λούτσιου είναι παντρεμένη, γενικά της αρέσει η κοσμική ζωή και φωτογραφίζεται για lifestyle περιοδικά.

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό must της Κύπρου: "Είσαι κόρη του Νίκου Αναστασιάδη, σύζυγος του Γιάννη Λούτσιου, δικηγόρος εν ενεργεία και μητέρα δυο παιδιών. Πώς τα φέρνεις βόλτα" η ίδια απάντησε: "Αν ξεκινήσω από τα δύο τελευταία, το γεγονός δηλαδή ότι είμαι εργαζόμενη μητέρα, με βάζει στη διαδικασία να προγραμματίζω τα πάντα. Δεν θα μπορούσα να μείνω σπίτι και να μην κάνω τίποτα. Καμιά φορά όταν είμαι σπίτι, μπορεί να μην γίνεται τίποτα απ' όσα έχω στο μυαλό μου. Αντίθετα, όταν δουλεύω ξέρω ότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, τα βάζω όλα σε μια σειρά, δουλειές, γυμναστήριο, παιδιά, σπίτι, και όλα γίνονται όπως πρέπει".

Μάλιστα η ίδια δηλώνει κόρη του... μπαμπά της θέλοντας να καταδείξει την ιδιαίτερη σχέση που έχουν.

Η ίδια είναι δικηγόρος και δηλώνει ότι: "Από μωρό ήμουν συνέχεια στο γραφείο του μπαμπά μου. Στις καλοκαιρινές διακοπές απαντούσα τα τηλέφωνα, ανακατευόμουν παντού. Έτυχε να τον δω να αγρεύει και στο δικαστήριο, παλιά, όταν αναλάμβανε ο ίδιος κάποιες υποθέσεις. Τον θαύμαζα. Μου άρεσε πάρα πολύ".