Θύμα της κρίσης και ο Χαβιέ Μπαρδέμ

Ένα εστιατόριο που ανήκει στην οικογένεια του Ισπανού, βραβευμένου με Όσκαρ, ηθοποιού Χαβιέ Μπαρδέμ, έγινε  το τελευταίο θύμα της οικονομικής κρίσης στην Ισπανία  και αναγκάστηκε να κλείσει αυτή την εβδομάδα μετά από “παρατεταμένες απώλειες”.

Το εστιατόριο La Bardemcilla άνοιξε πριν από 14 χρόνια στη μοντέρνα περιοχή Chueca της Μαδρίτης και σέρβιρε πιάτα τάπας με ονομασίες από διάσημους ρόλους του 44χρονου δημοφιλούς ηθοποιού.Ήταν μια οικογενειακή επιχείρηση που διοικούνταν από τον Χαβιέ Μπαρδεμ, τα αδέλφια του και Μόνικα και Κάρλος και την μητέρα του Πιλάρ – όλοι ηθοποιοί- και απασχολούσε 11 εργαζόμενους.  

Όμως, η μαμά Μόνικα Μπαρδέμ , ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι το εστιατόριο θα κλείσει οριστικά “μετά από δύο χρόνια παρατεταμένων απωλειών.  

Όπως πολλές μικρές επιχειρήσεις σε αυτή τη χώρα που κανείς δεν διασώζει, το, La Bardemcilla κλείνει τις πόρτες του," αναφέρεται σε δήλωση της οικογένειας Μπαρδέμ, η οποία όμως έσπευσε να τονίσει ότι θα αποζημιώσει κανονικά όλους του εργαζόμενους στην επιχείρηση, ανάλογα με τον χρόνο υπηρεσίας τους στο εστιατόριο.