Λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά στη κρέμα μωρού

Νέες, τραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση  απαγωγής του 18μηνου Σταύρου στη Λεμεσό, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, μετά και τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, σύμφωνα με τις οποίες το Δεκέμβριο δηλαδή πριν την απαγωγή, είχαν εντοπιστεί στην κρέμα του μωρού επικίνδυνες ουσίες και θρυμματισμένα γυαλιά.

Ερωτηθείς σχετικά ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, περιορίστηκε να δηλώσει στο Ράδιο Πρώτο ότι υπήρχε ένα επεισόδιο στο παρελθόν, το οποίο, ωστόσο, δεν είχε καταγγελθεί τότε στην Αστυνομία.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι πιθανόν εντός της ημέρας η Αστυνομία να έχει στα χέρια της τα αποτελέσματα ορισμένων επιστημονικών εξετάσεων, τα οποία πιθανόν να οδηγήσουν στη σύλληψη κάποιου προσώπου.

Λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά στο φαγητό του

Πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση ότι πριν από μήνες, σε παιδική κρέμα που προοριζόταν για κατανάλωση από τον μικρό, εντοπίστηκαν ξένες ουσίες λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη αυτή έγινε γνωστή όταν η γιαγιά του μωρού προτού χορηγήσει στο παιδάκι την κρέμα την γεύτηκε η ίδια και αντιλήφθηκε ότι είχε άσχημη γεύση. Αμέσως την έδωσε στο σύζυγο της και στις εξετάσεις που ακολούθησαν σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού διαπιστώθηκε ότι στην κρέμα υπήρχαν ξένες επικίνδυνες ουσίες και θρυματισμένα γυαλιά.

Σύμφωνα με το sigmalive.com η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αλλά ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να συνδέσει τις πληροφορίες με την απαγωγή που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Σημειώνεται ότι το μικρό μωρό είχε χαθεί από τον κήπο του σπιτιού της γιαγιάς και βρέθηκε μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, στο νεκροταφείο. Την όλη υπόθεση καλύπτει θολό τοπίο και η αστυνομία επιχειρεί να συνδέσει την απαγωγή με την "φονική" κρέμα που κάποιος επιχείρησε να δώσει στο μωρό.