Η κόρη του Πούτιν σε διαγωνισμό rock ‘n’ roll (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κέρδισε κάποιο βραβείο αλλά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ρωσικών και ξένων μίντια

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε η 30χρονη κόρη του Πούτιν, Katerina Tikhonova, η οποία, σε μία σπάια εμφάνισή της, πήρε μέρος σε έναν διαγωνισμό rock 'n' roll χορού που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μόσχα.

Η Katerina Tikhonova πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Acrobatic Rock'n'roll με παρτενέρ τον Dmitry Alexeyev. Δεν κέρδισε κάποιο βραβείο αλλά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ρωσικών και ξένων μίντια.

Εδω και χρόνια χρησιμοποιεί το επίθετο της γαιγιάς της καθώς - ακόμα και σήμερα - ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα παιδιά του ούτε έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το Κρεμλίνο. 

Η 30χρονη Katerina και η αδελφή της κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλά χρόνια. Είναι κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν και της Lyudmila, την πρώην σύζυγο του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Katerina είναι παντρεμένη με τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Kirill Shamalov, γιο του παλιού φίλου του Ρώσου προέδρου, Nikolai Shamalov και συνιδιοκτήτη της Rossiya Bank.  Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα το 2013. 

Πηγή: Guardian