Πολτοποίησε το κεφάλι της πεθεράς της με σκερπάνι και αυτοκτόνησε

Το θύμα εντόπισε νεκρό ο γιος της, 44 χρόνων, ενώ εντόπισε νεκρή και τη σύζυγο του και δίπλα της ποσότητα χαπιών

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λεμεσού από το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό με πρωταγωνίστρια μια 58χρονη, η οποία έλιωσε με σκεπάρνι το κεφάλι της πεθεράς της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως αποκαλύφθηκε χθες στο Ποταμό Γερμασόγειας.

Η νύφη από τη Γεωργία φέρεται ότι σκότωσε την πεθερά της την ώρα που κοιμόταν και αυτοκτόνησε καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Τις δύο νεκρές γυναίκες βρήκε ο 44χρονος άνδρας και γιος των θυμάτων.

Το θύμα εντόπισε νεκρό ο γιος της, 44 χρόνων, ενώ εντόπισε νεκρή και τη σύζυγο του και δίπλα της ποσότητα χαπιών. 

Νεκρές είναι η Ευανθία Χαραλάμπους και η Ζινάιτα Χαραλάμπους. 

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, "στο σημείο εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, δύο γυναίκες να είναι νεκρές. Η μία βρίσκεται στο κρεβάτι νεκρή χτυπημένη στο κεφάλι και μία δεύτερη γυναίκα βρίσκεται στην κουζίνα να κάθεται σε καρέκλα". 

Επιτόπου μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, μέλη της οποίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες ενώ για αυτοψία στη σκηνή κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. 

Ο γιος του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού υπέστη νευρικό κλονισμό. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο γυναικών θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο, ενώ από την αυτοψία προέκυψε ότι ήταν νεκρές δύο με τρεις ώρες προτού τις εντοπίσουν.