Νέες φωτογραφίες του Ολάντ με την Γκαγέ, μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ένδεκα μήνες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφικών στιγμιότυπων που αποκάλυπταν τη σχέση μεταξύ του προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγέ, το περιοδικό Voici δημοσίευσε νέες φωτογραφίες των δύο εραστών μέσα στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Τα στιγμιότυπα αυτά είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν παράνομα- ίσως από «επισκέπτες έρχονται συχνά στα Ηλύσια» - δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πρόσωπα από το περιβάλλον του Γάλλου προέδρου.

Οι φωτογραφίες έχουν εμφανώς μεγεθυνθεί, γεγονός που μειώνει την ποιότητα της εικόνας. Η ηθοποιός κάθεται με την πλάτη στον φακό ή εμφανίζεται σχεδόν προφίλ προς τον φακό και απέναντι στον Φρανσουά Ολάντ, που φοράει κοστούμι. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν «στα μέσα Οκτωβρίου» και το ζευγάρι κάθονται σε ένα τραπέζι «στην ταράτσα των προεδρικών διαμερισμάτων».

Το γεγονός ότι παπαράτσι φωτογράφισαν τον Ολάντ μέσα στο ίδιο του το σπίτι, εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του προέδρου της Γαλλίας.

Το εξώφυλλο του περιοδικού

Ο ιδρυτής της Μονάδας Ασφαλείας της προεδρίας της Δημοκρατίας (GSPR), Κριστιάν Προυτό, δήλωσε στην εφημερίδα Le Figaro ότι υπάρχει «ένα αδιανόητο κενό στο σύστημα προστασίας» του προέδρου. Γιαυτό, οι υπεύθυνοι για την προστασία του προέδρου πρέπει να δώσουν απαντήσεις καθώς, εκείνος που τράβηξε τις φωτογραφίες, θα μπορούσε επίσης να κρατά ένα όπλο».

Προκειμένου να εξηγήσει πώς τραβήχτηκαν τα στιγμιότυπα αυτά, ο Προυτό ανέφερε το σενάριο ενός «μικρού τηλεχειριζόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους».

Όμως, «το πρόβλημα είναι ότι ένα τέτοιο αεροσκάφος εύκολα μπορούμε να το μετατρέψουμε σε μια δολοφονική μηχανή, ικανή να εκτοξεύσει έναν πύραυλο» προσέθεσε.

Πάντως, η αρχισυντάκτρια του εβδομαδιαίου περιοδικού, Μαριόν Αλομπέρ, διαβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες αυτές «δεν έχουν τραβηχτεί από το εσωτερικό» του μεγάρου «ούτε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος».

Τέλος, εκπρόσωπος του Ελιζέ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ενώ, σύμφωνα με μία πηγή, η γαλλική προεδρία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση για τη δημοσίευση των τριών φωτογραφιών εναντίον του περιοδικού.