Η φάρσα με το θάνατο 7 ηλικιωμένων σε ομαδικό όργιο

Η φαντασία του περιβόητου Βέλγου φαρσέρ του Διαδικτύου Βενσάν Φλιμπουστιέ που έγραψε τη σχετική "είδηση" στην ιστοσελίδα Nordpresse.be, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 

Συγκεκριμένα ο Φλιμπουστιέ ανέφερε ότι το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 200 ηλικιωμένοι ετοιμάστηκαν με προσοχή και ξεκίνησαν μυστικά για να συμμετάσχουν σε ένα οργανωμένο όργιο, σε μια άγνωστη τοποθεσία της πόλης Σαρλερουά του Βελγίου.

Και συνέχισε περιγράφοντας πως ενώ όλα κυλούσαν... ομαλά και το σεξουαλικό πάρτι των ηλικιωμένων φαινόταν ότι θα κέρδιζε τον τίτλο του "μεγαλύτερου οργίου ηλικιωμένων" στη χώρα, η βραδιά έληξε με επτά θανάτους: Πέντε από καρδιακά επεισόδια - προφανώς λόγω συγκινησιακής φόρτισης - και δύο από πνευμονικά οιδήματα. 

"Η τοποθεσία και το όργιο αποκαλύφθηκε όταν δύο από τους συμμετέχοντες ένιωσαν έντονο, οξύ πόνο στο στήθος και ένα τρίτος δεν μπορούσε να αναπνεύσει, οπότε οι διοργανωτές χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο. Μάλιστα, επειδή το πάρτι συνέβη στον 4ο όροφο ενός κτιρίου με δύσκολη πρόσβαση, τα ασθενοφόρα άργησαν να φτάσουν και στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος των ασθενών.

Μέσα στον πανικό, άλλα οκτώ άτομα έπαθαν καρδιακό επεισόδια και τέσσερις από αυτούς έχασαν τη μάχη με τη ζωή. Συνολικά, επτά άνθρωποι άνω των 65 ετών έκλεισαν ερμητικά τα μάτια τους για πάντα", ανέφερε ο φαρσέρ.  

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αναπαράχθηκε από μεγάλα, διεθνή μέσα ενημέρωσης.