Βίντεο: Η “λίστα Τσίπρα” στέλνει τους Ιταλούς για… ψυχανάλυση!

Στο... ντιβάνι του ψυχαναλυτή βάζει τους Ιταλούς ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος (και όχι μόνο) η παράταξη “Η Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα”, η οποία προωθεί την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Κομισιόν στην Ιταλία.

Σε ένα πρωτότυπο σποτ, η “L' Altra Europa Con Tsipras” παρουσιάζει έναν εμφανώς μπερδεμένο ψηφοφόρο του Δημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος έχει μείνει λίγο... πίσω στις πολιτικές εξελίξεις και νομίζει ότι πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ο οποίος είχε οδηγήσει το Δημοκρατικό Κόμμα στην πρωτιά στις εκλογές που διεξήχθησαν πριν από ένα χρόνο, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τις κυβερνήσεις των Ενρίκο Λέτα και Ματέο Ρέντζι, οι οποίες δεν προέκυψαν από εκλογές.

Ο εν λόγω ψηφοφόρος βρίσκεται στο ντιβάνι μίας ψυχοθεραπεύτριας, η οποία προσπαθεί να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα – και τελικά τα καταφέρνει. Ο πρωταγωνιστής του σποτ θυμάται τι έλεγε ο Ρέντζι προ κρίσης, και όταν συνειδητοποιεί ότι υπουργικό πόστο στην κυβέρνησή του κατέχει ο “μπερλουσκονικός” Αντελίνο Αλφάνο, ξεσπά σε παραλήρημα, προσπαθεί να σκίσει τη σημαία του Δημοκρατικού Κόμματος που κρατά και τελικά την πετά έξαλλος και σηκώνεται και φεύγει.

“Αν υποστηρίζεις την Αριστερά και θέλεις να πάψεις να υποφέρεις, ψήφισε την Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα. Υπόγραψε τη λίστα, γνώρισε τους υποψηφίους και διάβασε το πρόγραμμα”, ακούγεται να λέει μία φωνή στο τέλος του σποτ.

Δείτε το βίντεο: