Η Νταϊάνα είχε διαρρεύσει στον Τύπο βασιλικά τηλέφωνα!

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε διαρρεύσει μια εμπιστευτική ατζέντα με βασιλικά τηλέφωνα στην εφημερίδα του μεγιστάνα Μέρντοχ, News of the World, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρώην βασιλικός συντάκτης της ταμπλόιντ εφημερίδας. 

Ο Clive Goodman έκανε αυτή τη δήλωσε ενώ κατέθεσε σήμερα στην δίκη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και τηλεφωνικών υποκλοπών από τα μέσα του Ομίλου Μέρντοχ, που ξέσπασε πέρυσι.

Συγκεκριμένα, η Νταϊάνα έστειλε το αντίγραφο της ατζέντας μέσω ταχυδρομείου στο γραφείο του και αργότερα τηλεφώνησε για να ελέγξει αν ο Goodman το είχε λάβει.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ακόμα ότι η πριγκίπισσα διέρρευσε την ατζέντα για να δείξει το μέγεθος της οικογένειας του πρίγκιπα Καρόλου, σε σύγκριση με τη δική της.

Ο πρώην βασιλικός εκδότης και δημοσιογράφος είπε στο δικαστήριο ότι - σε όλα τα χρόνια της καριέρας του - του παραδόθηκαν πολλά αντίγραφα του καταλόγου με τα τηλέφωνα μελών της βασιλικής οικογένειας.  

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε διαρρεύσει στην κατηγορούμενη εφημερίδα ένα αντίγραφο της βασιλικής ατζέντας και ένας βαλές του Πρίγκιπα Καρόλου είχε δώσει άλλα δύο.