Στη δικαιοσύνη κατέφυγε το νέο κορίτσι του Φρανσουά Ολλάντ

Μήνυση εναντίον του εβδομαδιαίου γαλλικού περιοδικού "Closer" υπέβαλε η 41χρονη ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ, επειδή έβγαλε στη δημοσιότητα τις επίμαχες φωτογραφίες με την "παράνομη, μυστική αγάπη του προέδρου".

Την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, το Closer αποκάλυψε τον μυστικό δεσμό του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό και ανακοίνωσε στους αναγνώστες του ότι ο πρόεδρος δεν είναι πια μαζί με την Βαλερί Τριερβελέρ, δημοσιεύοντας και πλήθος φωτογραφικών "ντοκουμέντων". 

 

Η νέα ερωμένη του Γάλλου προέδρου (δεξιά) διεκδικεί από το περιοδικό αποζημίωση 50. 000 ευρώ και 4.000 ευρώ για νομικά έξοδα. Επίσης, αν η Γκαγιέ κερδίσει τη δίκη, το περιοδικό θα υποχρεωθεί να δημοσιεύσει τη νομική ετυμηγορία στο εξώφυλλο του.

Πάντως το περιοδικό ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει μια νέα ειδική έκδοση, που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο Παρασκευή με "νέες φωτογραφίες και αποκλειστικές πληροφορίες" για την σχέση του γάλλου προέδρου με την ηθοποιό.

Αν και αρχικά είχε απειλήσει να υποβάλει σχετική μήνυση και ο Φρανσουά Ολάντ, εν τούτοις ανακοίνωσε ότι δεν θα κινηθεί νομικά.

Όσον αφορά την επίσημη αγαπημένη, Βαλερί Τριερβελέρ (αριστερά), εδώ και πέντε ημέρες νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό σε κλινική των Παρισίων ενώ ο Γάλλος πρόεδρος -φανερά τουλάχιστον- δεν την έχει επισκεφθεί ακόμα.

 

Η ίδια, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό,  δήλωσε ότι ο σύντροφός της  δεν την έχει επισκεφθεί όχι από αδιαφορία, αλλά μετά από εντολή των γιατρών. "Μου έχει στείλει λουλούδια και σοκολατάκια" είπε η Τριερβελέρ στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ γυμνή στη μεγάλη οθόνη

Τελικά τι έχει ο Ολάντ που θέλουν οι (ωραίες) γυναίκες;