Τελικά τι έχει ο Ολάντ που θέλουν οι (ωραίες) γυναίκες;

Θυμάστε αυτή τη φωτογραφία του Φρανσουά Ολάντ; (Διαβάστε εδώ για τη φωτογραφία)
 
 
Πολλοί την ανέσυραν από τα αρχεία τους όταν ξέσπασε το ροζ σκάνδαλο που συνεχίζει να κλονίζει τα νεύρα της Βαλερί Τριερβελέρ αλλά όχι και τους Γάλλους ψηφοφόρους. 
 
Το Bloomberg φιλοξενεί εκτενές δημοσίευμα στο οποίο διερωτάται "τι κάνει τον Φρανσουά Ολάντ τόσο σέξι"...
Όπως εκτιμά πάντως το αμερικανικό πρακτορείο, "η ροζ αποκάλυψη για την σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ δεν θα πλήξει την εικόνα του και θα επισκιάσει την οικονομική του πολιτική". Το αντίθετο ίσως.
 
"Ο Ολάντ έθεσε υποψηφιότητα πλασάροντας την εικόνα του νορμάλ και ήπιου προέδρου, του αντίβαρου στον Σαρκοζί. Ωστόσο αυτή η ηπιότητα που τον βοήθησε να εκλεγεί έχει πλέον μετατραπεί σε αδυναμία, αλλά και η οικονομική πολιτική που υποσχέθηκε, αποδείχθηκε προβληματική. Όταν ακόμη και οι προβληματικοί γείτονες της Γαλλίας, στην ευρωζώνη, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα προχώρησαν σε δύσκολες μεταρρυθμίσεις, ο Ολάντ τις απέφευγε" εξηγεί το Bloomberg. 
 
Είναι ουσιαστικά ένας ηγέτης που δεν θέλουν οι Γάλλοι "βαρετός και αναποφάσιστος". 
Και ίσως ένα ροζ σκάνδαλο θα μπορούσε να του ενισχύσει το προφίλ. "Για να διασωθεί πρέπει να κάνει δυο πράγματα: να γίνει ενδιαφέρων τύπος και να αλλάξει πορεία στην οικονομική του πολιτική...Το σεξ προκαλεί το ενδιαφέρον παντού και οι Γάλλοι φαίνονται λιγότερο πρόθυμοι να κρίνουν τον Ολάντ για λόγους ηθικούς. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσκόπηση, το σκάνδαλο φαίνεται να τον ενίσχυσε δημοσκοπικά, ιδιαίτερα μεταξύ των γυναικών" αναφέρεται στο δημοσίευμα. 
 
"Οι σεξουαλικές αταξίες δίνουν ελπίδα στον κάθε συνηθισμένο Γάλλο. Ο Ολάντ δεν είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ωστόσο οι τρεις γυναίκες (που ήταν οι σύντροφοί του επισήμως) η πρώην προεδρική υποψήφια, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η νυν πρώτη κυρία και δημοσιογράφος, Βαλερί Τριερβελέρ, καθώς και η Ζιλί Γκαγιέ είναι όλες υπέροχες, έξυπνες και πετυχημένες. Κάτι πρέπει να έχει λοιπόν (για να τις προσελκύει). Το να αναρωτιέται κανείς τι μπορεί να είναι αυτό, κάνει τον Ολάντ πιο ενδιαφέρων" εξηγεί το Bloomberg.
 
"Ο Ολάντ δεν χρειάζεται μόνο κάποιον για να του γράφει τους λόγους, χρειάζεται και ένα λίφτινγκ στην εικόνα του. Μια ηθοποιό ίσως;" αναρωτιέται ο συντάκτης του άρθρου.