Στον Εισαγγελέα η μάνατζερ του Σουμάχερ για τα αίτια του ατυχήματος

H μάνατζερ του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ καλείται από τη γαλλική δικαιοσύνη για να καταθέσει στον Εισαγγελέα που προΐσταται της έρευνας, ώστε να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος του Γερμανού πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα, η γαλλική εφημερίδα Dauphiné Libéré, με έδρα τη Γκρενόμπλ, όπου ο Σουμάχερ νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ανέφερε την Πέμπτη ότι ο εισαγγελέας Πάτρικ Κουινσί δεν έχει ακούσει την εκδοχή της Σαμπίνε Κεμ, την οποία και θα καλέσει άμεσα για κατάθεση.

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, η κυρία Κεμ απέρριψε με δηλώσεις της την εκδοχή της μεγάλης ταχύτητας με την οποία έκανε σκι ο γνωστός οδηγός.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε σε βράχο, εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε, εμφανέστατα με το κεφάλι προς τα κάτω, σε έτερο βράχο.

Υπενθυμίζεται ότι η γερμανική εφημερίδα Bild είχε γράψει, από την πλευρά της, ότι ακριβώς πριν από το ατύχημα, ο διάσημος οδηγός είχε σταματήσει για να βοηθήσει την κόρη φίλου του που είχε πέσει στην πλαγιά.

Σύμφωνα με τον κ. Κουίνσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο σημείο του ατυχήματος υπήρχαν βράχοι οι οποίοι ήταν ορατοί ενώ άλλοι όχι και πως ένας εξ αυτών έγινε αιτία ο Μ. Σουμάχερ να χάσει την ισορροπία του.