“Ο Σίλβιο πλήρωνε 80 ευρώ για πράσινα φασολάκια”

H αγάπη και ο βήχας δεν κρύβονται. Και το χρήμα βεβαίως...Στην περίπτωση όμως του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της αγαπημένης του Φραντσέσκα Πασκάλε ισχύει το πρώτο. Η 28χρονη σύντροφος του Καβαλιέρε προσέχει και με το παραπάνω τον αγαπημένο της Σίλβιο. “Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζούσε σε κατάσταση χάους, έπεφτε θύμα εκμετάλλευσης από 'παράσιτα' και πλήρωνε πάρα πολλά χρήματα στο... σουπερμάρκετ”, δήλωσε η 28χρονη.

Τη στιγμή που η Ιταλία περιμένει να ακούσει την απόφαση της Ολομέλειας της Γερουσίας σχετικά με την αποπομπή η μη του πρώην πρωθυπουργού από το Σώμα και ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι περνάει δύσκολες – πολιτικά – ώρες, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έχουν στρέψει τα φώτα τους σε έναν άλλο τομέα της ζωής του Μπερλουσκόνι. Στα προσωπικά του. Εκεί όπου πάντοτε υπήρχε έντονο ενδιαφέρον.

Η νεαρή καλλονή, η οποία έκλεψε την καρδιά του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, όταν ίδρυσε μια ομάδα θαυμαστών με τίτλο 'Μας λείπεις Σίλβιο', έδωσε στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον ιταλό μεγιστάνα.

“Χρειάστηκε να παρέμβω. Πλήρωνε 80 ευρώ για ένα κιλό πράσινα φασολάκια, το πιστεύετε; Τεράστια κοφίνια με ψάρια παραδίδονταν στο σπίτι, όταν όλοι ξέρουν ότι ο πρόεδρος δεν τρώει ψάρι, σιχαίνεται ακόμα και τη μυρωδιά”, είπε η Πασκάλε στο ιταλικό περιοδικό Oggi.

“Έχω τα μυαλά μου στο κεφάλι μου, λέω αυτό που πιστεύω, ξεκαθαρίζω τα πράγματα και αυτό του αρέσει”, συμπλήρωσε η κατά 49 χρόνια νεότερη, σύντροφος του Καβαλιέρε, ενώ όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η ίδια έχει αναλάβει τη διαχείριση της κατοικίας του Μπερλουσκόνι, την περίοδο που εκείνος προσπαθούσε -χωρίς επιτυχία- να ρίξει την κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα.

Στόχος της νεαρής δεν είναι άλλος από το γάμο, υπό την προϋπόθεση ότι θα βγει το διαζύγιο του Μπερλουσκόνι από την πρώην συζυγό του, Βερόνικα Λάριο.