“Ο πατέρας μου με βίαζε κάθε μέρα και με αποκαλούσε ‘σύζυγό’ του”

Η ανατριχιαστική περιγραφή μιας γενναίας γυναίκας

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατέρα της, περιέγραψε η 19χρονη Emma Burt από τη Μεγάλη Βρετανία. Η νεαρή, αποκάλυψε πως ο βιολογικός της πατέρας Wayne Edwards, 40 ετών, τη νάρκωνε και τη βίαζε καθημερινά, επί τουλάχιστον δυο χρόνια.

Επιπλέον, ο αρρωστημένος άντρας, τη φωτογράφιζε κατά τη διάρκεια των αποτρόπαιων πράξεων και την αποκαλούσε "σύζυγο". Η Emma, μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα της το 2012, σε ηλικία 15 ετών μετά από καυγά με τη μητέρα της - το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο. Ο άντρας, άρχισε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αφότου μετακόμισε, να την κακοποιεί, αφού πρώτα της έδινε ναρκωτικά. 

Όταν η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει, ήταν ήδη εθισμένη στις αμφεταμίνες και στην κοκαϊνη -ουσίες που της προμήθευε ο πατέρας της. Η γενναία Emma, που τώρα είναι μητέρα ενός παιδιού, κατάφερε και μίλησε για την κόλαση που έζησε στα χέρια του πατέρα της ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών.

Σήμερα, "καθαρή" από ουσίες, περιγράφει: "Ο πατέρας μου δεν ήταν πάντα μέρος στη ζωή μου, ήταν τον περισσότερο καιρό απών. Αλλά όταν έγινα 15 μετακόμισα μαζί του, και ένα μήνα μετά άρχισαν οι βιασμοί. Τους πρώτους δύο μήνες που με βίαζε, δεν μιλούσε για το πώς με βίαζε. Απλά περίμενε να κοιμηθώ ή ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ και το έκανε. Μετά ήρθαν τα ναρκωτικά. Έφτασα σε σημείο να εξαρτώμαι από τα ναρκωτικά. Κυριολεκτικά δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε επειδή ήμουν πολύ μαστουρωμένη. Το να είμαι τόσο εξαρτημένη μου προκάλεσε πολλά προβλήματα αφότου έφυγα. Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αλλά ο κόσμος άρχισε να παρατηρεί ότι ήμουν "περίεργη" ή "διαφορετική". Συνήθιζε χαριτολογώντας να με αποκαλεί 'σύζυγό του'. Και πρακτικά ήμουν η σύζυγός του", λέει και συνεχίζει. "Όσα ναρκωτικά έπαιρνα, τόσο δεν έδινα σημασία σε αυτά που συνέβαιναν".

Η κοπέλα, έχοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, τον Δεκέμβριο του 2014, θέλοντας να πηδήξει στο κενό από το ύψος μιας γέφυρας "για να μπει τέλος στον πόνο".  

Τότε ήταν που η ίδια συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να τα αποκαλύψει όλα. Κατάφερε να δραπετεύσει από την κόλαση που ζούσε, σε ηλικία 17 ετών, όταν αποκάλυψε τα πάντα σε μια οικογενειακή συγκέντρωση και οι συγγενείς της κάλεσαν την αστυνομία. 

Πλέον η Emma, που σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ελπίζει πως η ιστορία της θα ενθαρρύνει και άλλα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να βγουν μπροστά και να μιλήσουν.