Η φούστα κάνει τους άντρες!

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες... η φούστα κάνει τους άνδρες. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύεται στο Scottish Medical Journal, το παραδοσιακό σκωτσέζικο κιλτ, η γνωστή καρό φούστα των Σκωτσέζων, είναι το καλύτερο ρούχο που μπορεί να φορέσει ένας άνδρας για να προστατεύσει και να ενισχύσει τη γονιμότητα του.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο ένδυμα βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του σπέρματος των ανδρών αλλά και ενισχύει την ψυχολογία τους.

Και αυτό γιατί η βουβωνική περιοχή, όπου βρίσκονται οι αδένες που παράγουν στο σπέρμα έχει καλύτερο αερισμό και χαμηλότερη θερμοκρασία. Παλαιότερες έρευνες έχουν αποδείξει ότι ότι τα εσώρουχα τύπου boxer είναι προτιμότερα για τους άνδρες εν συγκρίσει προς τα συμβατικά.

“Έχουμε τεκμήρια ότι η θερμοκρασία στη βουβωνική χώρα και η σπερματογένεση και η γονιμότητα έχουν άμεση σχέση. Οι άνδρες που φορούν συχνά κιλτ και για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ειδικά κατά τις ηλικίες που τεκνοποιούν, συνδέεται με καλύτερη ποιότητα γενετικού υλικού και υψηλότερα επίπεδα γονιμότητας.

Και άλλες έρευνες στο παρελθόν έχουν βεβαιώσει ότι όταν αναπτύσσεται στη βουβωνική περιοχή υψηλή θερμοκρασία, αυτό επηρεάζει, ακόμη και καταστρέφει την ανδρική γονιμότητα γι' αυτό και συστήνεται στους άνδρες να μην κάνουν συχνά σάουνα και να μην έχουν το λάπτοπ στα πόδια τους.

Μάλιστα οι ειδικοί προτείνουν ότι αν σε συνδυασμό με το κιλτ οι άνδρες δεν φορούν εσώρουχα, τότε τα οφέλη είναι πολλαπλασιαστικά.

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι εκτός των βιολογικών επιδράσεων, το κιλτ ενισχύει και την ψυχολογία. “Υπάρχουν υψηλά ψυχολογικά οφέλη που σχετίζονται με το να φορά ο άνδρας κιλτ. Ενισχύει το αίσθημα του ανδρισμού, της υπερηφάνειας και τραβά το ενδιαφέρον των δυνάμει σεξουαλικών συντρόφων” δηλώνει ο επικεφαλής της μελέτης. 

Eξάλλου, θυμάστε τη διαφήμιση; Πατήστε εδώ