Κέρδισε 5 εκατ. δολάρια στο ξυστό που αγόρασε από λάθος

Κέρδισε 5 εκατ. δολάρια στο ξυστό που αγόρασε από λάθος

Η υπερτυχερή αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε το ξυστό ως σελιδοδείκτη για περίπου 2 εβδομάδες, πριν αποφασίσει να το ξύσει

Η 46χρονη Oksana Zaharov ζήτησε από υπάλληλο καταστήματος του Μανχάταν ένα ξυστό αξίας 1 δολαρίου και αντί αυτού της δόθηκε από λάθος ένα ξυστό 10 δολαρίων. Επειδή αισθάνθηκε άσχημα αποφάσισε να το αγοράσει. Το χρησιμοποίησε ως σελιδοδείκτη για μια-δυο εβδομάδες πριν το ξύσει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Μπραντ Μαϊόνε, ήταν η νικήτρια της κλήρωσης της 1ης Νοεμβρίου.

«Ποτέ δεν κέρδισα τίποτα», είπε. «Ήμουν βέβαιη ότι το ξυστό ήταν ψεύτικο. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι το αγόρασα σε μαγαζί οπότε αυτό ήταν πραγματικό.»

Για το υπόλοιπο της ζωής της η Zaharov θα λαμβάνει 5.000 δολ. ανά εβδομάδα. Αυτό θα γίνεται για περίπου 20 χρόνια μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των πέντε εκατομμυρίων.

Η Zaharov με τα πρώτα χρήματα θα κάνει ένα ταξίδι με την οικογένεια της στις Μπαχάμες, και στη συνέχεια θα συγκεντρώσει χρήματα για να διασφαλίσει τις σπουδές των παιδιών της.