Έβαλε τέλος στη ζωή του σε live streaming γιατί αρραβωνιάστηκε η κόρη του

Έβαλε τέλος στη ζωή του σε live streaming γιατί αρραβωνιάστηκε η κόρη του

«Μπορεί κάποιοι από εσάς να το θεωρείτε αυτό σόου»

Ένας απελπισμένος και πιθανότατα διαταραγμένος ψυχολογικά πατέρας, έβαλε τέλος στη ζωή του σε live streaming μέσω Facebook, επειδή η κόρη του επέλεξε να παντρευτεί δίχως την έγκρισή του.

Το τρομακτικό βίντεο δείχνει τον Ayhan Uzun, από την κεντρική Τουρκία, να μιλά στην κάμερα, να λέει το παράπονό του προς την οικογένειά του και μετά να βάζει ένα όπλο στον κρόταφό του και να πατά τη σκανδάλη.

Ο 54χρονος λέει τα τελευταία του λόγια: «Αντίο, φεύγω, να προσέχετε τους εαυτούς σας» και στη συνέχεια μετρά ως το τρία και πυροβολεί. Σε κάποια βίντεο, που περιλαμβάνουν και τη στιγμή του πυροβολισμού, ο άνδρας φαίνεται να καταρρέει στο πάτωμα.

Λίγο νωρίτερα είχε αποκαλύψει, σύμφωνα με τη Mirror, πως ο λόγος της αυτοκτονίας του ήταν το γεγονός πως η κόρη του θα παντρευόταν χωρίς την έγκρισή του.

«Κάνω απόψε livestreaming και επιθυμία μου είναι αυτοί που με έβαλαν σε αυτή τη θέση να μην παραστούν στην κηδεία μου» λέει.

Εξηγεί πως έμαθε για τον αρραβώνα της κόρης του από ένα τηλεφώνημα. «Στην πιο χαρούμενη μέρα της κόρης μου, μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ‘πατέρα, έλα να σε κεράσουμε’. Κανείς δεν ρώτησε για μένα. Κανείς δεν με αντιμετώπισε σαν άνδρα. Ο πεθερός μου πήρε τη θέση μου και χωρίς να έχει το δικαίωμα ενέκρινε τον γάμο της κόρης μου. Κανείς δεν είπε πως ο πατέρας αυτού του κοριτσιού ζει. Εγώ περίμενα η κόρη και η οικογένειά μου να μου πουν ‘πατέρα, έλα μαζί μας’. Η γυναίκα μου μου τηλεφώνησε και μου το είπε. Της είπα, γιατί δεν ήρθατε να μου το πείτε, και μου είπε πως δεν μπορούσαν να με επισκεφθούν προσωπικά. Μπορεί κάποιοι από εσάς να το θεωρείτε αυτό σόου. Δεν θέλω κανείς να περάσει αυτό που περνάω. Στη συνέχεια θα βάλω τέλος στη ζωή μου με το όπλο που έχω στα χέρια μου».

Όπως φαίνεται, έκανε την απειλή του πράξη και όταν η οικογένειά του έτρεξε στο σπίτι, τον βρήκε νεκρό. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία.