Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον νικητή της Eurovision – Ανέβαλε 2 συναυλίες

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον νικητή της Eurovision – Ανέβαλε 2 συναυλίες

Η επιστροφή του τραγουδιστή στη σκηνή θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου

Ο μεγάλος νικητής στη φετινή Eurovision, ο Σαλβαδόρ Σομπράλ, που εκπροσώπησε την Πορτογαλία με την εξαιρετική του μπαλάντα «Amar Pelos Dois», αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Λίγο πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού είχε γίνει γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του, κάτι που είχε συγκινήσει το κοινό της Eurovision.

Και ενώ ο τραγουδιστής είχε μια σειρά από εμφανίσεις αυτή την περίοδο, αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για τις 31 Αυγούστου και τις 2 Σεπτεμβρίου.

«Για ιατρικούς λόγους» αναφέρει η ανακοίνωση που έχει ποστάρει στα κοινωνικά του δίκτυα στις 29 Αυγούστου ο Σομπράλ, «ο μουσικός θα πρέπει να σταματήσει τις δραστηριότητές του για λίγες ημέρες για να ελέγξει την κατάσταση της υγεία του.»

Η επιστροφή του τραγουδιστή στη σκηνή θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού - Cascais.

Μάλιστα, οι διοργανωτές του φεστιβάλ δείχνουν σίγουροι ότι ο μουσικός θα είναι εκεί, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν το αντίθετο.

Ωστόσο την Παρασκευή, το περιοδικό Flash ανέφερε ότι ο τραγουδιστής έχει μόνο τρεις μήνες ζωής και θα πρέπει να κάνει μεταμόσχευση, επικαλούμενο «οικογενειακή πηγή», το οποίο αναφέρει ότι ο Σομπράλ «χρειάζεται ένα δότη κατεπειγόντως. Η προθεσμία δεν είναι μεγάλη, το πολύ μέχρι το τέλος του έτους».

Ακούστε το τραγούδι από τη Eurovision: