Πήδηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει από την αστυνομία και τον κυνήγησε καρχαρίας!

Πήδηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει από την αστυνομία και τον κυνήγησε καρχαρίας!

Είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες

Προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία και διέφυγε δια θαλάσσης, αλλά εκεί τον περίμενε ένας διαφορετικός διώκτης: ένας καρχαρίας! Η αστυνομία έκανε σήμα στον νεαρό από τη βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ ονόματι Zachary Kingsbury, για έλεγχο και όταν εκείνος βγήκε από το όχημα για περαιτέρω σωματική έρευνα κατάφερε και πήδηξε στη θάλασσα.

Οι ένστολοι, εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες στο αυτοκίνητο του υπόπτου κάτι φυσικά που εξηγούν την απόφασή του μιας και θα τον έμπλεκαν στα δίχτυα της δικαιοσύνης, αλλά μάλλον έπρεπε να το σκεφτεί διπλά. Ο 20χρονος άρχισε να κολυμπάει με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αρκετά από το σημείο που τον είχε σταματήσει η αστυνομία η οποία σήκωσε drone για τον εντοπισμό του.

Καθώς όμως οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να βρεθούν κοντά στον νεαρό, παρατήρησαν έναν καρχαρία να πλέει κοντά του. «Από εκείνη τη στιγμή, η επιχείρηση άρχισε να γίνεται επικίνδυνη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Ευτυχώς (ή δυστυχώς για τον νεαρό), ο ύποπτος συνελήφθη και μάλλον γλίτωσε από το επικίνδυνο ζώο...