Αλιγάτορες απειλούν τώρα το Χιούστον

Αλιγάτορες απειλούν τώρα το Χιούστον

Ξέφυγαν από πάρκο θαλάσσιας ζωής, το οποίο πλημμύρισε

Μετά τον φόβο των λεηλασιών και των επιδημιών, τώρα το Χιούστον κινδυνεύει και από αλιγάτορες που ξέφυγαν από πάρκο θαλάσσιας ζωής που βρίσκεται ανατολικά, το οποίο πλημμύρισε.

Την εμφάνισή τους στους πλημμυρισμένους δρόμους του Χιούστον ενδεχομένως να κάνουν 350 αλιγάτορες, σύμφωνα με τον Γκάρι Σόρατζ, τον ιδιοκτήτη του Gator Country στο Μπόμοντ.

Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις προκάλεσαν τον εκτοπισμό των ερπετών αυτών στην περιοχή, όπως επισήμανε το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Φορτ Μπεντ, αναγκάζοντας τους αλιγάτορες να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο.

«Αφήστε τους  μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά» έγραψε το γραφείο του σερίφη στο Twitter. Το μήνυμα συνοδευόταν μάλιστα από φωτογραφίες που έδειχναν αλιγάτορες σε έναν αυτοκινητόδρομο, μέσα σε μια αυλή σπιτιού και κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Ένας από τους αλιγάτορες του Gator Country δραπέτευσε την Δευτέρα, όπως έγραψε η Beaumont Enterprise. Ωστόσο, όπως μετέδωσε το KFDM, ευτυχώς δύο από τους μεγαλύτερους αλιγάτορες που φιλοξενεί ο Σόρατζ - ο Μεγάλος Αλ και ο Μεγάλος Τεξ - παραμένουν ασφαλείς μέσα σε τρέιλερ.