Τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία: Ταυτοποιήθηκε και η γυναίκα που συμμετείχε στο μακελείο στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία

Τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία: Ταυτοποιήθηκε και η γυναίκα που συμμετείχε στο μακελείο στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας ήταν και αυτή μέλο του ΡΚΚ

Στην ταυτοποίηση και της γυναίκας που συμμετείχε στη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία της Τουρκίας στα περίχωρα της Άγκυρας, προχώρησαν οι Αρχές της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών, πρόκειται για την Mine Sevjin Alcicek, που ήταν επίσης μέλος της οργάνωσης PKK. Νωρίτερα, είχε αποκαλυφθεί η ταυτότητα του συνεργού της. Στη δήλωσή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Γερλίκαγια ανέφερε:

«Αποκαλύφθηκε επίσης η ταυτότητα της γυναίκας τρομοκράτη που εξουδετερώθηκε στην προδοτική τρομοκρατική επίθεση στο TAI. Διαπιστώθηκε πως ήταν η Mine Sevjin Alcicek, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK. Κατέστη σαφές ότι και οι δύο τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο TAI ήταν μέλη του PKK. Είμαστε αποφασισμένοι να εξαλείψουμε από τα εδάφη μας την προδοτική τρομοκρατική οργάνωση που απειλεί την ενότητα, την αλληλεγγύη και την ειρήνη της χώρας μας. Για άλλη μια φορά εύχομαι το έλεος του Θεού στους μάρτυρες μας και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας».

Νωρίτερα, ο Γερλίκαγια είχε δώσει στη δημοσιότητα και την ταυτότητα του άντρα τρομοκράτη. Σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε πως πρόκειται «για τον Ali Orek, με την κωδική ονομασία Rojger, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK».