Έλον Μασκ: «Αν χάσει ο Τραμπ στις εκλογές, την έχω γ…»

Έλον Μασκ: «Αν χάσει ο Τραμπ στις εκλογές, την έχω γ…»

«Πόσο νομίζεις ότι θα είναι η ποινή φυλάκισης μου;»

Ο Έλον Μασκ είπε στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον ότι αν η Καμάλα Χάρις κερδίσει τις εκλογές, «είμαι χαμένος» και προέβλεψε ότι η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν θα τον στείλει στη φυλακή.

Ο 50χρονος CEO της Tesla παραχώρησε συνέντευξη στον πρώην παρουσιαστή του Fox News για 90 λεπτά μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X, που ανήκει στον ίδιο τον Μασκ.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Κάρλσον να αναρωτιέται τι θα συμβεί στον Μασκ αν ο Τραμπ χάσει, και οι δύο ξέσπασαν σε γέλια.

 

«Αν χάσει ο Τραμπ, την έχεις γ… φίλε», είπε ο Κάρλσον, με τον Έλον να γελάει και να συμφωνεί.

«Αν χάσει, την έχω γ… », επιβεβαίωσε ο Μασκ. «Πόσο νομίζεις ότι θα είναι η ποινή φυλάκισής μου; Θα δω τα παιδιά μου; Δεν ξέρω».

Ο Μασκ και ο Κάρλσον είπαν ότι αν η Χάρις νικήσει τον Τραμπ τον Νοέμβριο, αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές.

Ωστόσο, ο Μασκ επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρώην πρόεδρο ακόμη και αν χάσει.

 

Και οι δύο αστειεύτηκαν ότι η Χάρις και ο Τζο Μπάιντεν είναι «φιγούρες» ενός κινήματος παρά πολιτικοί.

Ο Μασκ εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες του περί αντικατάστασης της θρησκείας στην κοινωνία από τον «ιό της woke νοοτροπίας».

Η συνέντευξη δόθηκε μετά την εμφάνιση του Μασκ σε συγκέντρωση του Τραμπ το περασμένο Σάββατο στην Πενσυλβάνια.

Ο Μασκ πήδηξε στον αέρα με τα χέρια του υψωμένα, καθώς ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ για πρώτη φορά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του επικεφαλής της Tesla και της SpaceX έγινε, καθώς ο Τραμπ επέστρεψε στους χώρους του Butler Farm Show στην Πενσυλβάνια, όπου πριν από τρεις μήνες είχε επιζήσει από την απόπειρα δολοφονίας.

Αφού χοροπηδούσαν, ο Μασκ είπε στο πλήθος: «η Αμερική είναι η πατρίδα των γενναίων και η αληθινή δοκιμασία του χαρακτήρα κάποιου, είναι το πώς συμπεριφέρεται υπό πίεση».

«Είχαμε έναν πρόεδρο που δεν μπορούσε να ανέβει μια σκάλα και έναν άλλο που χτύπαγε τις γροθιές του στον αέρα αφού δέχτηκε πυροβολισμό! ΠΑΛΕΨΤΕ, ΠΑΛΕΨΤΕ, ΠΑΛΕΨΤΕ!», ανέφερε.

Ο Μασκ, φορώντας ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ, προέτρεψε τους συγκεντρωμένους να ψηφίσουν, να εγγραφούν για να ψηφίσουν και να ενθαρρύνουν άλλους να «ψηφίσουν τώρα».

«Επαναλαμβάνομαι επίτηδες», είπε. «Ειλικρινά, πρέπει να γίνετε επίμονοι. Παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε! Ψηφίστε, ψηφίστε, ψηφίστε!»

Όπως αναφέρει η Daily Mail η εμφάνιση του Μασκ στη συγκέντρωση του Τραμπ στο Butler ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή σε πολιτική εκδήλωση.

Καθώς οι δύο άνδρες βρίσκονταν στη σκηνή, ο Τραμπ εξήρε τον Μασκ για τη δωρεά συστημάτων Starlink στα θύματα του τυφώνα Helene, αστειευόμενος ότι δεν καταλάβαινε τι ακριβώς ήταν το δορυφορικό σύστημα διαδικτύου.

«Δεν ήξερα τι στο καλό ήταν το Starlink», παραδέχτηκε ο Τραμπ.

Το πλήθος φώναζε ρυθμικά «Έλον! Έλον! Έλον!» ως απάντηση.