Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μίκαελ Σουμάχερ 11 χρόνια μετά το ατύχημα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μίκαελ Σουμάχερ 11 χρόνια μετά το ατύχημα

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 παρευρέθηκε στο γάμο της κόρης του

Ο Μίκαελ Σουμάχερ φέρεται να εθεάθη δημόσια για πρώτη φορά 11 ολόκληρα χρόνια μετά το ατύχημα στις Άλπεις, καθώς παρευρέθηκε στον γάμο της κόρης του Τζίνα.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος υπέστη τραυματισμό που άλλαξε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος, την ώρα που έκανε σκι στις Άλπεις το 2013, ήταν παρών στον γάμο της κόρης του με τον νέο της σύζυγο, σύμφωνα με τη Mirror. Ο Σουμάχερ χρειάζεται 24ωρη φροντίδα μετά το ατύχημα του πριν από μια δεκαετία, αφού χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, παρά το ότι φορούσε κράνος. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, προτού τεθεί σε ιατρικά προκλημένο κώμα για αρκετούς μήνες.

Ο 55χρονος επέστρεψε αργότερα στο σπίτι του στην πόλη της Γενεύης τον Σεπτέμβριο του 2014, όπου από τότε τον φροντίζει η σύζυγός του και η ομάδα γιατρών που ανέλαβαν την επιτήρηση της υγείας του. Η κατάσταση του θρύλου της F1 παραμένει σε μεγάλο βαθμό ιδιωτική έκτοτε, με λίγους μόνο φίλους και συγγενείς να μπορούν να τον επισκεφτούν. Ο γάμος της Τζίνα θεωρήθηκε «υπεριδιωτικός» και τα τηλέφωνα των καλεσμένων λέγεται ότι είχαν μείνει στην πόρτα κατά την άφιξη. Έτσι, ο Σουμάχερ μπόρεσε να παρακολουθήσει το μεγαλύτερο παιδί του να ντύνεται νύφη.