Θρίλερ με ζευγάρι Ελλήνων στη Γερμανία: Ο άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε την σύζυγό του και έκοψε τις φλέβες του

Θρίλερ με ζευγάρι Ελλήνων στη Γερμανία: Ο άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε την σύζυγό του και έκοψε τις φλέβες του

Ο 61χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και η γυναίκα του νεκρή - Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής

Ένα θρίλερ με ζευγάρι Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη Κουντσελζάο, κοντά στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, όπου ένας 61χρονος Έλληνας φέρεται να σκότωσε την 50χρονη επίσης Ελληνίδα σύζυγό του και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένη Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην πόλη των 16.500 κατοίκων. Όταν βρήκαν τον άνδρα αιμόφυρτο, κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν, αντίκρισαν τον άνδρα μέσα σε μία λίμνη αίματος και στη συνέχεια τη νεκρή γυναίκα του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι αυτοτραυματίστηκε κόβοντας τις φλέβες του. Μία ημέρα μετά, το απόγευμα του Σαββάτου, η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και ο άνδρας συνελήφθη με ένταλμα δικαστή του περιφερειακού δικαστηρίου του Όρινγκεν.

Σε πρώτη φάση η εισαγγελική αρχή ερευνά την υπόθεση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο το κατηγορητήριο αναμένεται να αναβαθμιστεί. Ήδη έχει δοθεί εντολή να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, για να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της γυναίκας. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη Νικησιανή Καβάλας, τόπο καταγωγής τόσο του θύματος, όσο και του δράστη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα proininews.gr, φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, καθώς ο 61χρονος ήταν «πολύ ήσυχος» σύμφωνα με τους ίδιους.