Θρίλερ με την εξαφάνιση Έλληνα στην Κωνσταντινούπολη: Εκδόθηκε σήμα από την Interpol – Γιατί είχε κλείσει το κινητό του

Θρίλερ με την εξαφάνιση Έλληνα στην Κωνσταντινούπολη: Εκδόθηκε σήμα από την Interpol – Γιατί είχε κλείσει το κινητό του

Τα ίχνη του 78χρονου χάθηκαν, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, φεύγοντας από εστιατόριο στην πλατεία Ταξίμ

Μεγάλη είναι αγωνία της οικογένειας του του συνταξιούχου οικοδόμου Δημήτρη Παπαδημητρίου από τα Σέρβια Κοζάνης, καθώς χάθηκε ενώ βρισκόταν σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Οι τουρκικές αρχές βρίσκονται σε συναγερμό, ενώ σήμα εκδόθηκε και από την Interpol, καθώς η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ.

O γιος 78χρονου, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως τα πρώτα πλάνα από τις κάμερες έχουν καταγράψει τον πατέρα του μαζί με τους συνταξιδιώτες του πριν φύγουν από το ξενοδοχείο για να πάνε κάπου κοντά για φαγητό

Στις εικόνες όμως ο άνθρωπος δε φαίνεται ποτέ να επιστρέφει. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου φέρεται να έφυγε πριν από τους υπόλοιπους από το εστιατόριο στην πλατεία Ταξίμ, όπου έτρωγαν όλοι μαζί, για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο τους, να ξεκουραστεί.

Η απόσταση εστιατορίου - ξενοδοχείου είναι μόλις 250 μέτρα ευθεία στην πλατεία Ταξίμ, στο κεντρικότερο σημείο της Κωνσταντινούπολης. Όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω των υπερβολικών χρεώσεων περιαγωγής στην Τουρκία, είχε κλείσει και το κινητό του, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του.