Δολοφόνησε τους τρεις μικρούς γιους του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Δολοφόνησε τους τρεις μικρούς γιους του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Η μητέρα παρακολουθείται από ψυχολόγο

Μια οικογενειακή τραγωδία ερευνά η βρετανική αστυνομία, καθώς ένας πατέρας δολοφόνησε στο σπίτι του τους τρεις μικρούς γιους του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό έγινε στο Σάρρεϋ της Αγγλίας το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν νεκρούς τον πολωνικής καταγωγής Piotr Swiderski και τα παιδιά του μέσα στο σπίτι τους, με τη μητέρα να απουσιάζει από τον χώρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, τα πρώτα στοιχεία έδειξαν ότι ο πατέρας δολοφόνησε τους γιους του -όλοι κάτω των 4 ετών- και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, χωρίς να υπάρξει παρέμβαση τρίτου προσώπου στη συμπλοκή ή στον χώρο.

Το κίνητρο και το φονικό όπλο παραμένουν άγνωστα, με τις αρχές να μην αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες, με εξαίρεση ότι τον Αύγουστο του 2023 «είχαν επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια». Η μητέρα των αγοριών παρακολουθείται από ψυχολόγο και ντετέκτιβ ερευνούν την υπόθεση.

Γείτονες μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφεραν, ότι έβλεπαν «μια ευτυχισμένη οικογένεια», που «δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στη γειτονιά». Επίσης, ένας γείτονας περιγράφοντας τον πατέρα δήλωσε ότι «φαινόταν υπέροχος τύπος, αλλά δεν μπορούσες να του μιλήσεις, γιατί ήταν πάντα τόσο αγχωμένος».