Μακελειό στο Μιλάνο: Υποψίες ότι 17χρονος δολοφόνησε όλη την οικογένειά του

Μακελειό στο Μιλάνο: Υποψίες ότι 17χρονος δολοφόνησε όλη την οικογένειά του

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο πατέρας δολοφόνησε τη μάνα και την αδερφή του και έπειτα εκείνος τον σκότωσε

Σοκάρει η υπόθεση οικογενειακού μακελειού στην Ιταλία, καθώς ένας 17χρονος στο Μιλάνο κάλεσε αργά τη νύχτα την Αστυνομία λέγοντας πως σκότωσε τον 51χρονο πατέρα ο οποίος είχε μόλις είχε μαχαιρώσει την σύζυγο του 49 ετών και τον μικρή αδελφή του δράστη 12 ετών.

Οι ερευνητές υποψιάζονται πως ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο δολοφόνος όλης της οικογένειας. Το μαχαίρι βρέθηκε έξω από το σπίτι και εξετάζεται αν είναι συμβατό με αυτό το οποίο προξένησε τα θανατηφόρα τραύματα.. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 17χρονος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, καταλογίζοντάς του το θάνατο των άλλων δύο μελών της οικογένειας. Η εκδοχή αυτή βρίσκεται υπό διερεύνηση, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τα θύματα βρέθηκαν φορώντας νυχτικά, στο υπνοδωμάτιο της 12χρονης, η οποία είχε δεχτεί και την πιο άγρια επίθεση, όπως επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας της Μόντσα, Κλαούντιο Γκιτάρντι. Ο πατέρας ήταν ιδιοκτήτης μιας ιστορικής κατασκευαστικής εταιρείας πολύ γνωστής στην περιοχή και η οικογένεια θεωρούνταν ευκατάστατη.