Η Μαράια Κάρεϊ «έχασε» την ίδια ημέρα την μητέρα και την αδελφή της

Η Μαράια Κάρεϊ «έχασε» την ίδια ημέρα την μητέρα και την αδελφή της

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου των δύο γυναικών

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ, καθώς έχασε την μητέρα της, Πατρίσια και την αδελφή της, Άλισον και μάλιστα όπως ανακοίνωσε η ίδια, έφυγαν από την ζωή την ίδια ημέρα.

«Η καρδιά μου ράγισε από την απώλεια της μητέρας μου το περασμένο Σαββατοκύριακο», ανέφερε σε δήλωσή της στο People, η βραβευμένη με Grammy σταρ. «Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα. Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», συμπληρώνει.

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου των δύο γυναικών. Η Πατρίσια ήταν τραγουδίστρια όπερας και δασκάλα φωνητικής. Υπήρξε πρώην σύζυγος του Άλφρεντ Ρόι Κάρεϊ, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2002. Απέκτησαν τρία παιδιά, την Άλισον, τη Μαράια και τον Μόργκαν πριν χωρίσουν, όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 3 ετών. Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey», που κυκλοφόρησαν το 2020 η σούπερ σταρ είχε αναφέρει την δύσκολη σχέση που είχε με την οικογένειά της.

«Η σχέση μας είναι ένα αγκαθωτό σχοινί υπερηφάνειας, πόνου, ντροπής, ευγνωμοσύνης, ζήλιας, θαυμασμού και απογοήτευσης. Μια περίπλοκη αγάπη δένει την καρδιά μου με την καρδιά της μητέρας μου» ανέφερε. Ενώ για την αδελφή της είχε αναφέρει στο βιβλίο, ότι για ένα διάστημα ήταν «συναισθηματικά και σωματικά πιο ασφαλές για μένα να μην έχω καμία επαφή μαζί της».

Ωστόσο, η Κάρεϊ διατηρούσε επαφή με τη μητέρα της και μάλιστα ηχογράφησαν μαζί το τραγούδι «O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus» για το δεύτερο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της το 2010, όπως αναφέρει ο Guardian.