Σκότωσε τη νύφη της για να πάρει ο γιος της την πλήρη επιμέλεια της εγγονής της

Σκότωσε τη νύφη της για να πάρει ο γιος της την πλήρη επιμέλεια της εγγονής της

Τι καταγγέλλουν οι γονείς του θύματος

Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη σκότωσε τη νύφη της πριν αυτοκτονήσει, για να αποκτήσει ο γιος της την πλήρη κηδεμονία της 4χρονης εγγονής της, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η New York Post.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης λεπτομέρειες, για το πώς ήταν η ζωή των γονιών του θύματος, Marisa Galloway, μετά τη δολοφονία που τους στέρησε την κόρη τους. Ειδικότερα, η 65χρονη ετοιμοθάνατη Kathleen Leigh πυροβόλησε θανάσιμα την Galloway -μια 45χρονη δασκάλα ειδικής αγωγής- που είχε αποκτήσει ένα παιδί με τον γιο της 65χρονης, Zachariah Reed, τον περασμένο μήνα σε έναν δρόμο του Μανχάταν, πριν αυτοκτονήσει.

Τώρα, οι γονείς της Galloway, Nancy και John Galloway, κατέθεσαν επείγουσα αίτηση στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι ο Reed πήγε στο «σπίτι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων» του Σικάγο με το αγαπημένο τους εγγόνι Lili, με το πρόσχημα ότι «πενθεί» το θάνατο της Leigh και απαγόρευσαν στους Galloway οποιαδήποτε επαφή – ακόμη και μια βιντεοκλήση – με το παιδί.

«Είναι σαφές ότι η μητέρα του Reed είχε ένα σκόπιμο σχέδιο να σκοτώσει τη Marisa προκειμένου να εξασφαλίσει την επιμέλεια του γιου της», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. «Δυστυχώς, ο Reed έχει δείξει απόλυτη πρόθεση να προωθήσει τους ίδιους στόχους της μητέρας του, καθώς αρνείται να μας παράσχει οποιαδήποτε επαφή με τη Lili εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες».

Ο πατέρας και η μητέρα του θύματος που ζουν στο Cape May της Νέας Υόρκης, ζητούν από δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν να τους παραχωρήσει το χρόνο γονικής μέριμνας της Marisa, που έχει καθοριστεί σε συμφωνία επιμέλειας του 2022 με τον Reed, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Παρασκευή. Ζητούν επίσης να αναγκαστεί ο Reed να ζήσει στη Νέα Υόρκη, μέχρι η Lili να γίνει 18 ετών, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει στενή σχέση με τους παππούδες της και με την ετεροθαλή αδελφή της, Mariel, την 1 έτους κόρη που η Marisa απέκτησε με δωρητή σπέρματος, όπως προκύπτει από την κατάθεση.

Οι Galloway έχουν επί του παρόντος την επιμέλεια της Mariel, δήλωσαν αστυνομικές πηγές στην Post.