Σάλος στη Γαλλία με το φιλί της υπουργού Αθλητισμού στον Μακρόν

Σάλος στη Γαλλία με το φιλί της υπουργού Αθλητισμού στον Μακρόν

Ο φακός την «έπιασε» να φιλά τον γάλλο πρόεδρο τρυφερά στον λαιμό

Ο Σάλος επικρατεί στη Γαλλία, όχι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που γίνονται στο Παρίσι, αλλά για ένα γεγονός που έχει ανάψει φωτιά στους Γάλλους, φουντώνοντας φήμες που περιτριγυρίζουν το προεδρικό μέγαρο.

Πρόκειται για μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έγινε αμέσως viral. Στη φωτογραφία αυτή ο Εμμανουέλ Μακρόν ανταλλάσσει μια σφικτή αγκαλιά με την υπουργό Αθλητισμού Amélie Oudéa-Castéra, η οποία τον κρατάει τρυφερά από το πίσω μέρος του κεφαλιού του και του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο, που αποπνέει λίγο παραπάνω από το πρέπον πάθος από την πλευρά της Γαλλίδας υπουργού. Μάλιστα λίγο πιο δίπλα ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ, παρακολουθεί το ενσταντανέ αμήχανα, χωρίς να ξέρει τι να κάνει.

Το περιοδικό Madame Figaro έκανε λόγο για ένα «περίεργο φιλί», επισημαίνοντας ότι η υπουργός «ξέρει πώς να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για εκείνη».

Φυσικά τα σχόλια άναψαν στα social media. «Τι είναι αυτό το φιλί ανάμεσα στην Οντέα και τον Μακρόν;!», έγραψε κάποιος στα social και κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Δεν θα αρέσει στην Μπριζίτ». «Γαμώτο, αυτή είναι μια περίεργη αγκαλιά», «Ooh la la», «Βρίσκω αυτή τη φωτογραφία άσεμνη, δεν είναι αντάξια ενός προέδρου και μιας υπουργού», ήταν κάποια ακόμη σχόλια.

Άλλοι πάντως, δεν βρήκαν τίποτα κακό στην αγκαλιά αυτή, σημειώνοντας ότι είναι γνωστός ο χαιρετισμός των Γάλλων με τα δύο φιλιά.