Ανήλικες απήγαγαν, βασάνισαν και σκότωσαν 14χρονη φίλη τους στη Σουηδία

Ανήλικες απήγαγαν, βασάνισαν και σκότωσαν 14χρονη φίλη τους στη Σουηδία

Την παρέσυραν προσκαλώντας την σε πιτζάμα πάρτι - Η μητέρα του θύματος ισχυρίζεται, ότι οι δύο 15χρονες κατηγορούμενες ζήλευαν την κόρη της

Δύο έφηβες συνελήφθησαν στη Σουηδία για την απαγωγή, τον βασανισμό και τη δολοφονία 14χρονης φίλης τους, η οποία πήγαινε να τις συναντήσει σε πιτζάμα πάρτι, που είχαν διοργανώσει.

Η 14χρονη Εμίλια Καλδάρας βρέθηκε νεκρή στην πόλη Λαντσκρόνα στη βόρεια Σουηδία την περασμένη εβδομάδα. Εντοπίστηκε δεμένη με μονωτική ταινία και είχε πολλά τραύματα και κοψίματα σε όλο το κορμί της. Δύο 15χρονες φίλες της, οι οποίες την είχαν προσκαλέσει σε πιτζάμα πάρτι, συνελήφθησαν για τον θάνατό της. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, κατηγορούνται ότι την παρέσυραν σε βιομηχανική περιοχή κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, όπου και φέρεται να τη δολοφόνησαν.

Ο επικεφαλής της έρευνας ανέφερε, ότι η 14χρονη έφερε σημάδια σκληρής κακοποίησης, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ακριβή αιτία θανάτου της. Η Εμίλια πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε 21 - 22 Ιουλίου, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα δικαστικά έγγραφα και η σορός της εντοπίστηκε στις 23 Ιουλίου. Την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη η μια 15χρονη και την επόμενη ημέρα η φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια έχει ομολογήσει ότι εμπλέκεται στη δολοφονία της 14χρονης, ενώ φέρεται να αποκάλυψε, ότι το κίνητρο ήταν ένας καυγάς που βγήκε εκτός ελέγχου και ότι δεν είχαν προσχεδιάσει να τη σκοτώσουν.

Από την πλευρά της, η μητέρα του θύματος ισχυρίζεται, ότι οι δύο ανήλικες κατηγορούμενες ζήλευαν την κόρη της.