Η Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι – Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει

Η Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι – Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει

Επιστρέφει στη σκηνή, μετά από τρία χρόνια, παρά το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η μεγάλη επιστροφή της Σελίν Ντιόν πρόκειται να γίνει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/7. Εκεί η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει ζωντανά για τους χιλιάδες παρευρισκόμενους αλλά και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που θα παρακολουθούν ζωντανά τη διοργάνωση σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαιώνεται η είδηση που διέρρευσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αφορμή την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι. Δημοσίευμα του πρακτορείου αναφέρει ότι η Σελίν Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

 

Μαθεύτηκε ακόμη, αυτή τη φορά κατά πληροφορίες του TMZ, ότι αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το τεράστιο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η Celine Dion εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο «Royal Monceau» στο Παρίσι τη Δευτέρα και το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) η ίδια μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook επιβεβαίωσε την παρουσία της στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι θυμάμαι ότι υπάρχει ακόμη τόση ομορφιά και χαρά για να νιώσεις στον κόσμο. Παρίσι, σ’ αγαπώ και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους φίλους στο Λούβρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Celine Dion, συνοδεύοντάς τη από φωτογραφίες της στο διάσημο μουσείο.