Βίασαν 25χρονη τουρίστρια στο Παρίσι και ένας εκ των δραστών την ακολούθησε σαν να μην έγινε τίποτα – Δείτε βίντεο

Βίασαν 25χρονη τουρίστρια στο Παρίσι και ένας εκ των δραστών την ακολούθησε σαν να μην έγινε τίποτα – Δείτε βίντεο

Η γαλλική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους πέντε δράστες που καταγράφηκαν από κάμερες

Σοκάρει υπόθεση ομαδικού βιασμού μίας 25χρονης τουρίστριας από την Αυστραλία στο Παρίσι από πέντε άνδρες αφρικανικής καταγωγής, η οποία φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο να εισέρχεται μετά την κακοποίησή της σε ένα λιβανέζικο εστιατόριο ζητώντας βοήθεια και ένας από τους βιαστές της να την ακολουθεί και να την αγγίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να κάθεται σε ένα εσωτερικό τραπέζι του εστιατορίου και να προσπαθεί να εξηγήσει στον σερβιτόρο, χωρίς να ξέρει λέξη γαλλικά, τι συνέβη. Ακολούθως φαίνεται ο ένας από του ςπέντε δράστες που την βίασαν, να μπαίνει στο κατάστημα, να την πλησιάζει και να την σκουντάει στον ώμο σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Στη συνέχεια έκατσε σε ένα τραπέζι και παρήγγειλε να φάει, με την κοπέλα να κινείται έντρομη στο χώρο.

Ένας από τους πελάτες που κατάλαβε τι έλεγε η 25χρονη, σηκώθηκε από το τραπέζι του και κινήθηκε εναντίον του δράστη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Εν τω μεταξύ, το προσωπικό του εστιατορίου κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, ωστόσο ο δράστης το είχε βάλει στα πόδια. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των βιαστών. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με ξημερώματα Σαββάτου και είναι άγνωστο αν η 25χρονη παραμένει στο Παρίσι ή επέστρεψε στην Αυστραλία.