Ο Weeknd ανακοίνωσε μια ξεχωριστή συναυλία στη Βραζιλία τον Σεπτέμβριο

Ο Weeknd ανακοίνωσε μια ξεχωριστή συναυλία στη Βραζιλία τον Σεπτέμβριο

Θα γίνει στο Estádio MorumBIS του Σάο Πάολο

Ο Weeknd ανακοίνωσε μια ξεχωριστή συναυλία «για μία μόνο νύχτα» με ένα ολοκαίνουργιο σόου στη Βραζιλία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία, η οποία διοργανώνεται στο Estádio MorumBIS του Σάο Πάολο από τη Live Nation, θα είναι μία «παραγωγή που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά» σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο Καναδός τραγουδιστής και παραγωγός, είναι σε μεγάλο βαθμό εκτός δημοσιότητας από τότε που ολοκλήρωσε την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη πέρυσι και πρωταγωνίστησε στο «The Idol» το περασμένο καλοκαίρι.

Τις συναυλίες του παρακολούθησαν περισσότεροι από τρία εκατομμύρια θεατές σε δύο χρόνια.

Για την εμφάνισή του στη Βραζιλία δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες πληροφορίες αν και φαίνεται πιθανό ότι νέα μουσική είναι στα σκαριά και ότι η συναυλία θα σηματοδοτήσει την έναρξη του επόμενου μουσικού κεφαλαίου του.

Συνεχίζοντας το εκτεταμένο φιλανθρωπικό έργο του ο Weeknd, ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (WFP) θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τη συναυλία στο Σάο Πάολο στο Ανθρωπιστικό Ταμείο XO, το οποίο στηρίζει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο δημοφιλής τραγουδιστής έλαβε καλή είδηση την Τετάρτη, καθώς η σειρά του στο Max «The Idol» που είχε λάβει ανάμεικτες κριτικές κριτική κατάφερε να κερδίσει υποψηφιότητα για βραβείο Emmy στην κατηγορία Εξαίρετης Χορογραφίας.