Βίντεο δείχνει τον Τζο Μπάιντεν να κατεβαίνει με δυσκολία από το Air Force One μετά τη διάγνωση του με κορονοϊό

Βίντεο δείχνει τον Τζο Μπάιντεν να κατεβαίνει με δυσκολία από το Air Force One μετά τη διάγνωση του με κορονοϊό

Ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ διαβεβαιώνει πάντως ότι είναι καλά

Στο Ντέλαγουερ επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, μετά τη διάγνωση του με κορονοϊό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στο Λας Βέγκας.

Βίντεο δείχνει τον 81χρονο πρόεδρο των ΗΠΑ, χωρίς μάσκα, να κατεβαίνει με δυσκολία από το Air Force One, κάνοντας πολλές φορές παύσεις, προτού φορέσει μάσκα μέσα στο μαύρο προεδρικό SUV. Φαίνεται επίσης να χρειάζεται κάποια βοήθεια για να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, πριν η αυτοκινητοπομπή απομακρυνθεί.

Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του ταξιδιού στο Λας Βέγκας διαβεβαιώνοντας ότι είναι καλά. Ο Μπάιντεν είπε σε συνέντευξη που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη ότι θα επανεκτιμούσε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην προεδρική κούρσα εάν κάποιος γιατρός του έλεγε ευθέως ότι είχε μια ιατρική πάθηση και θα έκρινε απαραίτητη την απόσυρσή του.

 

Οι ανησυχίες για τη σωματική και πνευματική υγεία του κ. Μπάιντεν έχουν κορυφωθεί μετά την καταστροφική γι’ αυτόν τηλεμαχία του με τον κ. Τραμπ στα τέλη Ιουνίου και, παρότι ο ίδιος διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους πως θα είναι υποψήφιος για την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, το ζήτημα κάθε άλλο παρά μοιάζει να έχει κλείσει για την παράταξη.