Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι είναι γκέι – Ο Ραλφ έχει έναν γιο με την πρώην σύζυγό του

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι είναι γκέι – Ο Ραλφ έχει έναν γιο με την πρώην σύζυγό του

Ο πρώην οδηγός της F1 το γνωστοποίησε με μια φωτογραφία που ανήρτησε στα social media

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 και μικρότερος αδερφός του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο  Ραλφ Σουμάχερ το γνωστοποίησε μέσα από τα social media..

Το έκανε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφία του ίδιου με τον σύντροφό του, με τον οποία αγκαλιασμένοι απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην οδηγός της Formula 1 στη λεζάντα της δημοσίευσης.

«Σας αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ. Έχεις τον καλύτερο σύντροφο, τον Ετιέν, που θα μπορούσες να φανταστείς. Μετά από δύο χρόνια, επιτέλους μπορείς να αποκαλύψεις την αγάπη σου στον κόσμο», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η ηθοποιός και στενή φίλη του Ραλφ Σουμάχερ, Κάρμεν Γκάις.

Ο 49χρονος Ραλφ Σουμάχερ υπήρξε παντρεμένος με την Κόρα Σουμάχερ (2001-2015), με την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον 22χρονο σήμερα oδηγό μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ντέιβιντ Σουμάχερ.