Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ: Νέο μήνυμα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στις εκλογές – «Δεν θα φοβηθούμε»

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ: Νέο μήνυμα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στις εκλογές – «Δεν θα φοβηθούμε»

«Δεν θα επιτρέψουμε στο κακό να κερδίσει» υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απευθυνόμενος στο θρησκευτικό συναίσθημα των ψηφοφόρων του

«Ο Θεός εμπόδισε να συμβεί το "μοιραίο"» αναφέρει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε δήλωσή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αφού ευχαριστεί όλους όσοι τον είχαν στη σκέψη και τις προσευχές τους χθες, υποστηρίζει ότι «ο Θεός εμπόδισε να συμβεί το αδιανόητο». ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ» τονίζει με κεφαλαία γράμματα, αντιθέτως όπως λέει «θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην πίστη μας και ενωμένοι απέναντι στην κακία». Αναφερόμενος δε στον ένα νεκρό και τους δύο τραυματίες από τα πυρά του δράστη, λέει ότι «η αγάπη μας είναι προς τα άλλα θύματα και τις οικογένειές τους. Προσευχόμαστε για την ανάρρωση όσων τραυματίστηκαν και κρατάμε στις καρδιές μας τη μνήμη του πολίτη που σκοτώθηκε τόσο φρικτά».

«Αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό από ποτέ να σταθούμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό μας χαρακτήρα ως αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι και μην επιτρέποντας στο κακό να κερδίσει» υποστηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ και καταλήγει αναφέροντας ότι «αγαπώ πραγματικά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στο μεγάλο έθνος μας αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν».