Θύμα επίθεσης καρχαρία έπεσε σέρφερ που έπαιξε σε ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Θύμα επίθεσης καρχαρία έπεσε σέρφερ που έπαιξε σε ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Βρέθηκε από άλλους σέρφερ στα ανοιχτά χωρίς το ένα του πόδι και το ένα χέρι

Φρικτό θάνατο από επίθεση καρχαρία βρήκε ο σέρφερ Ταμάγιο Πέρι, ο οποίος εμφανίστηκε σε μια από τη σειρά κινηματογραφικών ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», ενώ έκανε σερφ στις ακτές του Οάχου στη Χαβάη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 49χρονος σέρφερ εντοπίστηκε στα ανοιχτά στη βόρεια ακτή του Οάχου από ντόπιους σέρφερ, με ένα χέρι και ένα πόδι να λείπουν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, ότι το θύμα φαινόταν να έχει υποστεί «περισσότερα από ένα δάγκωμα καρχαρία». Στη συνέχεια οι διασώστες έφεραν τον Πέρι στην ακτή με τζετ σκι και οι νοσηλευτές διαπίστωσαν τον θάνατό του, δήλωσαν αξιωματούχοι σε συνέντευξη Τύπου. Οι τοπικές αρχές εξέδωσαν προειδοποιήσεις για καρχαρίες στην περιοχή μετά την επίθεση.

Ο Πέρι γεννήθηκε το 1975 στη Χαβάη και έκανε καριέρα τόσο ως επαγγελματίας σέρφερ, όσο και αργότερα ως ναυαγοσώστης. Οι δεξιότητές του του έφεραν ρόλους στην ταινία του 2002 «Blue Crush», αλλά και αργότερα στην ταινία «The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» και στη σειρά «Hawaii 5-0».