Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά από μήνες απουσίας – «Έχω καλές και κακές ημέρες»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά από μήνες απουσίας – «Έχω καλές και κακές ημέρες»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα βρεθεί δίπλα στο Βασιλιά Κάρολο

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από μήνες αναμένεται να κάνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας το Σάββατο, 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης Trooping the Colour στο Λονδίνο. Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον, η οποία διαγνώσθηκε με καρκίνο και υποβάλλεται αυτήν την περίοδο σε χημειοθεραπείες, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Κέιτ, αν και ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως, έχει «καλές και κακές ημέρες» και δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο, πρόκειται να παραστεί στο «Trooping the Color». Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η Κέιτ έχει ακόμη μπροστά της «ολίγους μήνες χημειοθεραπειών» και μέχρι τώρα «σημειώνει πρόοδο». Η ίδια δεν πήρε μέρος στις πρόβες για την Trooping the Colour παρέλαση που πραγματοποιήθηκαν προ ημερών αλλά, όπως ανακοινώθηκε, θα παρευρεθεί τελικώς στις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις.

Έτσι, τα φώτα της δημοσιότητας πρόκειται να στραφούν ξανά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία αν και δίνει μάχη για τη ζωή της, αποφάσισε, μετά από 6 μήνες, να βρεθεί δίπλα στο Βασιλιά Κάρολο, σε μια σημαντική γιορτή της μοναρχίας, και να χαιρετήσει το πλήθος που αδημονεί να τη ξανά δει.Το μήνυμά της δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς της ίδιας και του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, στα social media.