Κέιτ Μίντλετον: «Πάω καλά, αλλά όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες»

Κέιτ Μίντλετον: «Πάω καλά, αλλά όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα κάνει αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο και έστειλε το δικό της μήνυμα

Λίγες ώρες πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της χρονιάς στο Trooping the Color αύριο, παραδέχεται ότι τα μηνύματα υποστήριξης βοήθησαν την ίδια και τον Γουίλιαμ «σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές» της θεραπείας της για τον καρκίνο.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα της, η Κέιτ είπε, ότι υπήρξαν «καλές μέρες και κακές μέρες» κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της, καθώς ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξή του στη διάρκεια της ασθένειάς της. Η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο και αργότερα επιβεβαιώθηκε, ότι έπασχε από καρκίνο, χωρίς να δοθούν έκτοτε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την νόσο της.

Στην δήλωση που δόθηκε πριν την εκδήλωση του Σαββάτου, η Κέιτ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όλα τα μηνύματα υποστήριξης που είχε λάβει. «Έχει κάνει πραγματικά τη διαφορά για τον Γουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές μας», είπε. «Πάω καλά, αλλά όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες», περιέγραψε. «Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να αφήσεις το σώμα σου να ξεκουράζεται. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε στιγμή και να νιώθεις καλά», πρόσθεσε

Η Κέιτ είπε ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει θεραπεία για μερικούς ακόμη μήνες και ότι η απομάκρυνση από τα βασιλικά της καθήκοντα της επέτρεψε να αφιερώσει «προσωπικό χρόνο» σε πράγματα που της δίνουν ενέργεια και θετικότητα.