Εφιάλτης η βόλτα μιας γυναίκας σε παραλία: Την «κατάπιε» κινούμενη άμμος – «Δεν μπορώ να βγω έξω»

Εφιάλτης η βόλτα μιας γυναίκας σε παραλία: Την «κατάπιε» κινούμενη άμμος – «Δεν μπορώ να βγω έξω»

«Κυριολεκτικά έπεσα σαν βράχος» είπε η γυναίκα για την περιπέτειά της

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα, όταν μαζί με τον σύζυγό της έκαναν μια βόλτα στην παραλία. Η Τζέιμι Άκορντ είπε ότι η περιπέτειά της συνέβη ενώ εκείνη και ο σύζυγός της περπατούσαν κατά μήκος του κρατικού πάρκου Popham Beach στο Φίπσμπουργκ του Μέιν.

«Κυριολεκτικά έπεσα σαν βράχος», είπε η γυναίκα και συνεχίζει με την περιγραφή της: «Περπατάμε, απλώς μιλάμε, και ξαφνικά μπήκα στην άμμο». Αφού βούλιαξε μέχρι τη μέση, είπε στον σύζυγό της «δεν μπορώ να βγω έξω», σύμφωνα με την New Υork Post.

Ο σύζυγός της, Πάτρικ, έδρασε αυτόματα και γρήγορα και κατάφερε να την τραβήξει έξω. Ωστόσο, η γυναίκα «θάφτηκε» ξανά κάτω από την άμμο, καθώς η τρύπα γέμισε ξανά με άμμο και η Τζέιμι εξαφανίστηκε. «Δεν μπορούσα να νιώσω τον πάτο», είπε η Άκορντ.

Ο άντρας της, τελικά κατάφερε και την τράβηξε έξω και από την απίστευτη περιπέτεια της έμειναν μόνο λίγες γρατζουνιές στα πόδια. «Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτό είναι ένα νέο πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει», είπε στο PEOPLE.

«Και πηγαίνω σε εκείνη την παραλία όλη την ώρα», τόνισε. «Και μόλις με τράβηξε έξω, γυρίσαμε για να δούμε τι είχε συμβεί γιατί απλώς υποθέσαμε ότι είχα πέσει σε μια πραγματική τρύπα και δεν υπήρχε τίποτα εκεί», συνέχισε. «Έμοιαζε ακριβώς με την παραλία. Είχε γεμίσει ξανά», είπε περιγράφοντας την εικόνα που αντίκρισαν.

Στη συνέχεια, αφού είχε ήδη αλλάξει τα ρούχα της, τα οποία ήταν καλυμμένα με «βρεγμένη τσιμεντοειδή άμμο», αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για την εμπειρία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προειδοποιήσει τον κόσμο, ειδικά αυτούς που πηγαίνουν στην παραλία μόνοι τους.

Ο δημοφιλής προορισμός, ακριβώς ανατολικά του Πόρτλαντ, είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία του κρατικού πάρκου του Μέιν, προσελκύοντας 225.000 επισκέπτες ετησίως. Μόλις φέτος, είχε αρκετές περιπτώσεις περιστατικών με κινούμενη άμμο.  «Κάποιοι άνθρωποι έχουν βουλιάξει μέχρι τα γόνατα, τους αστραγάλους ή τη μέση τους», είπε ο διευθυντής του πάρκου Sean Vaillencourt στο WGME CBS 13. Ευτυχώς, τα συγκεκριμένα περιστατικά δεν είναι τόσο δραματικά.