Κατέρρευσε ο Κέβιν Σπέισι στον Πιρς Μόργκαν: «Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» παραδέχτηκε ο ηθοποιός

Κατέρρευσε ο Κέβιν Σπέισι στον Πιρς Μόργκαν: «Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» παραδέχτηκε ο ηθοποιός

«Το σπίτι που έμενα κατάσχεται και βγαίνει σε πλειστηριασμό» είπε

Μα δάκρυα στα μάτια και συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Κέβιν Σπέισι κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που είχαν στην καριέρα και την προσωπική του ζωή οι καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι «άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» από όσο έπρεπε...  και  πως: «Άγγιξα κάποιον σεξουαλικά με τρόπο που δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι δεν ήθελε». Άφησε δε να εννοηθεί ότι αμφέβαλε αν θα έβγαινε ζωντανός από την περιπέτεια. «Θέλα να ζήσω, αλλά κάποιες φορές νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω», εξήγησε.

«Που μένεις τώρα;», τον ρώτησε κάποια στιγμή ο Μόργκαν, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Είναι περίεργο που ρωτάς κάτι τέτοιο γιατί το σπίτι που έμενα κατάσχεται και βγαίνει σε πλειστηριασμό. Έτσι, πρέπει να πάω πίσω στη Βαλτιμόρη και να πάρω όλα μου τα πράγματα. Άρα η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι: δεν είμαι σίγουρος που θα μείνω τώρα».

Πάντως ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κηρύξει πτώχευση. «Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα». Όταν τον ρώτησε ο Μόργκαν πόσα χρήματα του έχουν απομείνει, ο Σπέισι δεν απάντησε ευθέως. Στην αρχή είπε ότι δεν του έχει μείνει τίποτα, μετά ότι ακόμη χρωστάει πολλά για να διευκρινίσει ότι είναι «πολλά εκατομμύρια».

Σημειώνεται πως οι αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι σόκαραν τους θαυμαστές του και προκάλεσαν την άμεση αναστολή των γυρισμάτων της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς House of Cards. Ο ηθοποιός οδηγήθηκε σε δίκη για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων ανδρών. Τελικά κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες.