Φρίκη στη Μαγιόρκα της Ισπανίας: Είχε τη 12χρονη θετή κόρη του ως «σκλάβα του σεξ» για 5 χρόνια

Φρίκη στη Μαγιόρκα της Ισπανίας: Είχε τη 12χρονη θετή κόρη του ως «σκλάβα του σεξ» για 5 χρόνια

Την κρατούσε σε μια τρύπα στο υπόγειο κάτω από το γραφείο του και την βίαζε συστηματικά

Την απόλυτη φρίκη ζούσε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας μια 12χρονη, η οποία ήταν κλειδωμένη σε αποθήκη και είχε γίνει σκλάβα του σεξ από τον πατριό της.

Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, ο 49χρονος ύποπτος που συνελήφθη, κρατούσε την ανήλικη επί 5 χρόνια κλειδωμένη σε μια τρύπα στο υπόγειο κάτω από το γραφείο του και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο ύποπτος είχε ταξιδέψει το 2015 σε αφρικανική χώρα, προκειμένου να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι. Όμως δεν τα κατάφερε λόγω γραφειοκρατίας. Εκεί συνάντησε τη μητέρα της 12χρονης και την έπεισε, πως εάν τον ακολουθούσε, θα ζούσε μια καλύτερη ζωή. Τελικά έκαναν «λευκό» γάμο και μετακόμισαν μαζί με τη μια κόρη της.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε. Η μητέρα του παιδιού έληξε τον γάμο τους και μετακόμισε σε δικό της σπίτι. Η 12χρονη παρέμεινε με τον πατριό της, ο οποίος κράτησε την επιμέλειά της και την υπέβαλε στο φρικτό μαρτύριο. Μάλιστα, φέρεται να σχεδίαζε να φέρει και την αδελφή της στην πόλη. Η μητέρα φέρεται να μην μπορούσε να αντιδράσει, καθώς ο 49χρονος την απειλούσε, ότι θα μιλήσει στις αρχές και θα απελαθεί. Η γυναίκα, φοβούμενη ότι και το άλλο της παιδί θα έπεφτε στην παγίδα του, απευθύνθηκε στην οργάνωση «Hermanas Oblatas» που περιθάλπτει ευάλωτες γυναίκες και κατέθεσε μήνυση εναντίον του υπόπτου.