Τροχαίο με τραυματίες τουριστικού λεωφορείου με νταλίκα στη Βουλγαρία – Ανάμεσά τους και οκτώ Έλληνες

Τροχαίο με τραυματίες τουριστικού λεωφορείου με νταλίκα στη Βουλγαρία – Ανάμεσά τους και οκτώ Έλληνες

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα με τουριστικό λεωφορείο με Ρουμάνικες πινακίδες που μετέφερε τουρίστες, ανάμεσά τους και Έλληνες, σημειώθηκε στη βόρεια Βουλγαρία κοντά στην πόλη Μπόροβο.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12:20 το μεσημέρι σήμερα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα με τουρκικές πινακίδες, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βουλγαρίας BNR. Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οκτώ Έλληνες, ευτυχώς ελαφρά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, από τους οκτώ Έλληνες που τραυματίστηκαν, μία Ελληνίδα νοσηλεύεται. Οι επτά μπήκαν σε άλλο λεωφορείο, μετά τη σύγκρουση, με μέριμνα της ελληνικής πρεσβείας.

Σύμφωνα με το novinite.com, ο 36χρονος οδηγός του λεωφορείου έχασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος, κινήθηκε προς τα αριστερά και προσέκρουσε με το πλάι στο ρυμουλκούμενο της νταλίκας που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα με οδηγό έναν 50χρονο. Στη συνέχεια το λεωφορείο έφυγε προς τα δεξιά και βγήκε από τον δρόμο, χωρίς ευτυχώς να ανατραπεί.

Ο οδηγός και εννέα επιβάτες του λεωφορείου τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο της Ρούσε με ασθενοφόρα. Από τους υπόλοιπους επιβάτες, υπήρξαν κάποιοι, που έφεραν ελαφρά τραύματα από θρυμματισμένα γυαλιά και έλαβαν επί τόπου ιατρική βοήθεια.