Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει το βίντεο από τον βομβαρδισμό σχολείου του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει το βίντεο από τον βομβαρδισμό σχολείου του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας

Ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά ενώ τα πάντα έχουν καλυφθεί από σκόνη

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν τον βομβαρδισμό ενός σχολείου του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας. Σε αυτό ακούγονται φωνές ενώ ο κόσμος τρέχει έντρομος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Middle East Eye, το σχολείο βομβαρδίστηκε από τις αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα βρίσκεται στην πόλη Χαν Γιουνίς και αποτελούσε καταφύγιο για πολλούς αμάχους που προσπαθούσαν να γλιτώσουν από τις συνεχιζόμενες επιθέσεις των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

Στο βίντεο φαίνονται άτομα να τρέχουν, ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά ενώ τα πάντα έχουν καλυφθεί από σκόνη. Κάποιοι δε προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα χαλάσματα.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο κάποιοι άνδρες να προσπαθούν να σηκώσουν μία γυναίκα, η οποία φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις της και τα ασθενοφόρα εξακολουθούν να απομακρύνουν πολίτες που χτυπήθηκαν από θραύσματα της ισραηλινής επιδρομής.

Ήχος από έκρηξη και σειρήνες ασθενοφόρων ακούστηκαν στο συνοριακό πέρασμα της Ράφα

Μία έκρηξη και ο ήχος από τις σειρήνες των ασθενοφόρων να πλησιάζουν ακούστηκαν κοντά στο συνοριακό πέρασμα της Ράφα μεταξύ της Λωρίδα της Γάζας και της Αιγύπτου το απόγευμα της Κυριακής (22/10), λίγο μετά από την είσοδο ενός δεύτερου κομβόι φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια από την πλευρά της Αιγύπτου, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.