Βίασαν και σκότωσαν 5χρονο κοριτσάκι που είχε διώξει από το σπίτι η μητέρα της στο Κάνσας

Βίασαν και σκότωσαν 5χρονο κοριτσάκι που είχε διώξει από το σπίτι η μητέρα της στο Κάνσας

Ως δράστης συνελήφθη ένας 25χρονος, ο οποίος είχε μείνει στο παρελθόν στο ίδιο σπίτι με το κορίτσι, τον πατέρα της και την αδελφή της

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός 5χρονου κοριτσιού, αφού πρώτα βιάστηκε, σε έναν καταυλισμό αστέγων στο Κάνσας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μικρή Ζόι Φίλιξ βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου σοβαρά τραυματισμένη σε ένα βενζινάδικο στην πόλη Τοπέκα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά μετά από λίγο άφησε την τελευταία της πνοή. Για τον βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού συνελήφθη την Τρίτη ο 25χρονος Μάικλ Τσέρι. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο 25χρονος ήταν γνωστός της μικρής, καθώς κάποια στιγμή είχε μείνει στο ίδιο σπίτι με την ίδια, τον πατέρα και την αδελφή της.

Οι ίδιοι άνθρωποι αποκάλυψαν, ότι η 36χρονη μητέρα του παιδιού, τους είχε διώξει όλους από το σπίτι πριν από δύο εβδομάδες και από τότε ζούσαν σε ένα κάμπινγκ. Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να βοηθήσουν τη μικρούλα Ζόι και πολλές φορές την έπαιρναν στα σπίτια τους, για να κάνει μπάνιο, της έδιναν φαγητό, ενώ πολύ συχνά η 5χρονη τους ζητούσε να μείνει μαζί τους. Το παιδί δεν πήγαινε σχολείο και πολλές φορές το είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά χωρίς επίβλεψη.

Οι γείτονες έκαναν πολλές φορές καταγγελίες στο Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών του Κάνσας, αναφέροντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης της 5χρονης σε ένα σπίτι, όπου δεν υπήρχε τρεχούμενο νερό και ήταν γεμάτο περιττώματα. Όμως ποτέ κανείς δεν έκανε τίποτα. Πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες οι γείτονες συνειδητοποίησαν, ότι η Ζόι είχε φύγει από το σπίτι, όπου έμενε και τη Δευτέρα έμαθαν συντετριμμένοι, ότι είχε πέσει θύμα άγριας δολοφονίας.