Τραγωδία στην Κύπρο: 10χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα έπαυλης

Τραγωδία στην Κύπρο: 10χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα έπαυλης

Η 42χρονη μητέρα της βρέθηκε αναίσθητη λόγω μέθης εντός της οικείας

Νέα τραγωδία με πνιγμό παιδιού καταγράφηκε στην Κύπρο, καθώς μετά το 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε σε πισίνα έπαυλης στην Αγία Νάπα, ένα 10χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του σε έπαυλη στην Πάφο.

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, το 10χρονο κοριτσάκι ήταν αυτιστικό και η 42χρονη μητέρα από τη Ρωσία συνελήφθη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης και τελεί υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου. Η 42χρονη γυναίκα από την Ρωσία μαζί με το 10χρονο κοριτσάκι της διέμεναν στην έπαυλη από τις 15 Ιουλίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό άτομο σε πισίνα έπαυλης στη περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων, από επισκέπτες οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην έπαυλη και κατά την άφιξή τους φέρονται να εντόπισαν την 42χρονη αναίσθητη και το παιδί της στο πάτο της πισίνας. Αστυνομικού του Τμήματος της Πάφου επισκέφτηκαν το σημείο μεταξύ των οποίων ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου, ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής και ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα με την βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής, ενώ η 42χρονη η οποία εξακολουθούσε να είναι αναίσθητη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε από τον εφημερεύοντα ιατρό, αυτή φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.