Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ «κατηγορεί» τον Μπρους Σπρίνγκστιν για τις μαραθώνιες συναυλίες

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ «κατηγορεί» τον Μπρους Σπρίνγκστιν για τις μαραθώνιες συναυλίες

Το σατυρικό σχόλιο του πρώην μέλους των θρυλικών Beatles για τον γερόλυκο της ροκ

Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ παραπονέθηκε για τη μόδα των συναυλιών διάρκειας 3 ωρών, τάση που έγινε δημοφιλής από μπάντες όπως οι Phish και οι Grateful Dead, αλλά υιοθετήθηκε πιο πρόσφατα από αστέρες της ποπ, όπως η Τέιλορ Σουίφτ και η Μπιγιονσέ.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης επί σκηνής με τον τηλεπαρουσιαστή και κωμικό Κόναν Ο' Μπράιεν στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα είπε αστειευόμενος: «Κατηγορώ τον Μπρους Σπρίνγκστιν». «Του είπα. "Εσύ φταις!"» πρόσθεσε το πρώην μέλος των θρυλικών Beatles. «Το κατέστρεψε σε όλους!» πρόσθεσε ο κωμικός, ο οποίος ηχογράφησε τη συνομιλία για το podcast του «Conan O'Brien Needs a Friend».

«Το έκανε!» είπε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Εμφανιζόμασταν για μισή ώρα. Έτσι γινόταν με τους Beatles και πληρωνόμασταν για αυτό. Προσπάθησα να καταλάβω: "Γιατί ήταν τόσο σύντομο;" Λοιπόν, επειδή συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες» διευκρίνισε. Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στα 73 του, δίνει συναυλίες που μπορεί να διαρκέσουν σχεδόν 4 ώρες, διάρκεια που θα ήταν εντελώς αδιανόητη την εποχή που οι Beatles ήταν οι σταρ της ροκ.