Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Εγκλωβισμένος Έλληνας κάτω από τα χαλάσματα στην Αντιόχεια – Δείτε βίντεο

Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Εγκλωβισμένος Έλληνας κάτω από τα χαλάσματα στην Αντιόχεια – Δείτε βίντεο

Είναι παντρεμένος με μια Ορθόδοξη Σύρια και βρισκόταν στην περιοχή όταν χτύπησε ο Εγκέλαδος - Ενημερώθηκε η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα

Ένας Έλληνας βρίσκεται κάτω από τα χαλάσματα στην Αντιόχεια σύμφωνα με μαρτυρίες. Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων είναι ηρωικές για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων κάτω από τα χαλάσματα που προκλήθηκαν από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, στην περιοχή της Αντιόχειας που επλήγη σφόδρα από τον φονικό σεισμό, υπάρχουν μαρτυρίες για έναν Έλληνα πολίτη που είναι εγκλωβισμένος κάτω από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο Έλληνας είναι παντρεμένος με μια Ορθόδοξη Σύρια και βρισκόταν στην περιοχή όταν χτύπησε ο Εγκέλαδος.

Οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι και πριν λίγες ώρες, όμως τώρα η τύχη τους αγνοείται αναφέρουν οι μαρτυρίες.

Οι συγγενείς τους κάνουν έκκληση για βοήθεια στις ελληνικές αρχές που βρίσκονται εκεί και ενισχύουν τις επιχειρήσεις διάσωσης.

Η ελληνική πρεσβεία ενημερώθηκε ότι ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα αγνοείται

Διπλωματικές πηγές, κατόπιν πληροφοριών για Έλληνες αγνοούμενους την επαύριο των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία, αναφέρουν πως η ελληνική πρεσβεία στην 'Αγκυρα ενημερώθηκε από συγγενείς, ότι ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα αγνοείται στην πόλη της Αντιόχειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ευθύς μόλις περιήλθε σε γνώση της η σχετική πληροφορία, η ελληνική πρεσβεία ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και τα σωστικά συνεργεία.

Τέλος, διαβεβαιώνουν πως οι προσπάθειες εντοπισμού τους συνεχίζονται.